Eilberg slog også til i GPS i Hartbury

08-07-2013 10:33

Engelske Michæl Eilberg, der har haft stor succes i weekendens lilletursklasser i Hartbury, slog også til med sejr i Grand Prix Special

Copyright Ridehesten.com
Michael Eilberg og Half Moon Delphi på æresrunde (Foto: Cat Wood).

Michael Eilberg er en af Englands mange dygtige dressurryttere. Han er født til det og opvokset med det. Hans far, tyskfødte Ferdi Eilberg, har i mange år hørt til blandt Englands mest respekterede dressurtrænere og Michaels søster, Maria Eilberg, har været en fast del af det engelske landshold med hesten Two Socks.

Michael slog i 2011 sit navn fast på den internationale dressurscene, ikke som Grand Prix-rytter men som vinderen af UVM i Verden med den 5-årige Woodlander Farouche e. Fürst Heinrich / Dimaggio. Et titel som ekvipagen genvandt i 2012 for 6-årige dressurheste.

I mellemtiden har Michael uddannet hoppens mor, Dornroeschen e. Dimaggio / Caprimond, op til Grand Prix og har senest ved weekendens stævne haft stor succes med den i lilletur. Han har endnu en succesfuld Dimaggio-datter i stalden, som han selv har uddannet til Grand Prix, nemlig den skimlede Half Moon Delphi MF. West Wall med hvilken han suverænt og eftertrykkeligt vandt Grand Prix Special i Hartbury i går med 74,583%.

Se stævnets resultater HER

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen