Eigil K. Nielsen fylder 80 år

30-07-2023 09:08

Annika Knudsen Lorentsen

I dag fylder Eigil Kirkegaard Nielsen rundt. Han er kendt som en passioneret avler, der bidrager med en stor indsats i Dansk Varmblods Region 6

Copyright Ridehesten.com
Eigil Kirkegaard Nielsen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag den 30. juli 2023 fylder Eigil Kirkegaard Nielsen 80 år. Eigil er en velkendt avler fra Spjald, som gennem det meste af sit liv har avlet og haft en passion for hestene. En interesse han blandt andet har givet videre til sin datter Inger, der står som avler af VM-hesten Sandbæks Rio El e. Skovens Rafael/ De Noir (opdr. Inger Kirkegaard Kjeldgaard)

Eigil er både kendt for sin egen avl, men også for sin store indsats i blandt andet Dansk Varmblods Region 6, hvor han troligt møder op som måler. Her beskriver de andre fra regionen ham som en uundværlig mand, der altid har styr på opgaven. 

Copyright Ridehesten.com
Eigil modtog i 2019 en avlerpræmiering ved Blue Hors' Åbent hus. Her ses han sammen med Martin Klavsen. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Her er han ligeledes kendt for at møde de fremmødte avlere med sin erfaring og viden, som han kan dele ud af til glæde for mange andre. 

Eigil står bag mange succesfulde afkom, blandt andet Sandbæk's Wonder-Hitt e. Sandro Hit/ Blue Hors World Class, som senest har gået med succes under ungrytter Amalie Skov Christensen. Han står desuden bag både elite- og medaljehopper. 

Vi ønsker Eigil Kirkegaard Nielsen stort tillykke med de 80 år.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen