Egnethedstest i Region 7

06-11-2016 15:24

Annette Boe Østergaard

Årets sidste egnethedstest i dressur  blev i dag afviklet hos Region 7 på Hjallerup Ridecenter

Nyheden fortsætter efter annoncen

33 ekvipager var til bedømmelse ved Birthe Lyder Nielsen og Bjarne Nielsen. Det var i øvrigt også Birthe sidste egnethedstest som dommer i Dansk Varmblod, da hun nu er faldet for aldersgrænse.
Det var dobbeltsejr til Silje Bakken, da hun både indtog første- og andenpladsen. Hun sejrede med Grevens Ladonna e. Blue Hors Don Olymbrio/Lauries Crusador fra Stutteri Greven med 880 point og bl.a. tre 9-taller for galop, kapacitet og ridelighed. Andenpladsen delte Silje med Kenneth Damgaard på Stenagers Wyatt Earp e. Wilkens/Sandro Hit opdrættet af Bjarne og May-Britt Christensen og nu ejet af Helgstrand Dressage med 860 point. Silje red Duque Majlund e. Sunny-Boy/Blue Hors Hertug fra Stutteri Majlund.

 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På en delt fjerdeplads med 850 point fulgte endnu en gang Kenneth Damgaard på Højgaardens Santos e. San Amour/Friendship opdrættet af Stutteri Højgaarden og ejet af Helgstrand Dressage  og Per Skjærbæk på Jestis Fürst Ébano e. Fürstenball/Weltjunge opdrættet af Stutteri Jesti og nu ejet af Priess Horses.

Se resultatet her

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen