Dygtige ponyryttere i Vejle

05-02-2023 08:11

Trine Askjær-Jørgensen

Denne weekend er der landsstævne i ponydressur i Vejle Rideklub med blandt andet Horseworld Cup for både kategori I, II og III-ponyer, som løber over alle tre dage af stævnet

Copyright Ridehesten.com
Amalie Juliane Danvad Fredbøg og Spirit Kick. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fredag tog kategori III-ponyerne hul på weekendens landsstævne i Vejle Rideklub med en LA3-klasse, som var første afdeling af den såkaldte Horseworld Cup, der afvikles i alle tre ponykategorier.

Vinder af fredagens første klasse blev Steffanie Victoria Horsted Dyrlund og Magic Manipu med 73,500%, og på andendagen af Horseworld Cup for 3'er-ponyerne gentog Steffanie denne succes og red lørdag til præcis samme procent i endnu en LA3, hvorfor hun altså ligger flot i front af cuppen forud for søndagens LA4.

I Horseworld Cup for kategori II-ponyerne, der de første to dage har gået i henholdsvis PRT og PRM, har Amalie Juliane Danvad Fredbøg og Spirit Kick e. Clausholm Donatello/ Attention (opdr. Anita Andersen) præsteret meget stabilt med to ridt til 73,803% og 72,398% og ligger dermed i front af den samlede cup efter to sejre.

Miguel Schaldemose Larsen og Magic Moment e. Highway N red til 70,726% og 71.423% og ligger dermed lige i hælene på Amalie inden søndagens kürafslutning på cuppen.

Copyright Ridehesten.com
Isabella Struntze Torp og Lykkehøjs Dream of Dornik. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I kategori I-ponyernes Horseworld Cup er det Isabella Struntze Torp og Lykkehøjs Dream of Dornik e. Melli's Dornik/ Cupkeshof Winobert (opdr. Lykkehøj v/ Helle og Jens Mouritsen), der ligger i front efter to flotte ridt i PRT og PRM til 72,180% og  72,236%.

Rikke Maria Schoubye Johansen og Lykkeholms Cyperb e. Lukas 163/ Maior Domus (opdr. Janni Storgaard Madsen) har redet til henholdsvis 72,094% og 71,870% og er derfor lige i hælene på Isabella.

Fredag gik også en PRI for kategori I- og II-ponyer, hvor Rikke Maria Schoubye Johansen tog sejren sammen med Delray e. FS Don't Worry/ Voyager (opdr. Albert Cramer) og en score på 71,125%. Den succes gentog ekvipagen i lørdagens PRT for kategori I- og II-ponyer med en score på 71,410%.

Stævnets start- og resultatlister.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev