DV-hest vandt bronze ved Hollandsk Mesterskab

09-05-2022 10:33

Annika Knudsen Lorentsen

I weekenden var der nationalt mesterskab i Holland, og mens det blev Dinja van Liere der tog guld med Hermés, så lykkedes det Dansk Varmblodshesten Tørveslettens Titanium RS2 at vinde bronze med Marieke van der Putten i sadlen

Copyright Ridehesten.com
Marieke van de Putten og Tørveslettens Titanium. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved weekendes nationale mesterskab i Holland kan man set med danske briller glæde sig over, at det blev en Dansk Varmblodshest der tog bronzemedaljen. 

Her var det Tørveslettens Titanium RS2 e. Totilas/ Stedinger (opdr. Stutteri Tørvesletten, Helgstrand Dressage og Paul Schockemöhle) som redet af hollandske Marieke van der Putten leverede et særdeles flot resultat. Ekvipagen opnåede i søndags kür-finale 77,950 procent, og de var dermed under én procent fra at tage sølv. 

Guldet blev vundet af Dinja van Liere med Hermés e. Easy Game/ Fremmingh, mens Thamar Zweistra med Hexago's Ich Weiss e. Rubiquil/ Negro tog sølv. 

Copyright Ridehesten.com
Dinja van Liere og Hermés i Hagen tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 10-årige danskavlede Tørveslettens Titanium er efter eliteguldmedaljehoppen Tørveslettens Stamina, som med Andreas Helgstrand har deltaget i Grand Prix, og som desuden er mor til hingsten Tørveslettens Sylvester.

Tørveslettens Titanium har i dag tilnavnet RS2, og rides netop af RS2's toprytter Marieke van der putten. Ekvipagen har dannet par de seneste to år, og ved CDI-stævnet i Peelbergen for et par uger siden blev ekvipagen nr. 2 i Grand Prix og vandt Grand Prix Special, og nu kan de ligeledes glæde sig over at have vundet medalje ved det nationale mesterskab. 

Resultat fra mesterskabet. 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald