Dufour og Cassidy kom stærkt igen og vandt kür

22-02-2020 19:00

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter et par uheldige overraskelser i gårsdagens Grand Prix lykkedes det Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy at holde tungen lige i munden hele vejen gennem deres flotte kür i dag og vinde World Cup-kvalifikationen med 87.860 %

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour vandt denne weekend endnu en World Cup-sejr på Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard). Foto: Ridehesten.com/
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der blev klappet højt og taktfast til Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidys sidste piaffe, og glæden og lettelsen stod malet i ansigterne hos teamet på sidelinjen. Den danske stjerneekvipage fik i dag gjort et flot comeback efter den noget uheldige tur i går (hvor niveauet trods alt stadig var højt nok til en imponerende trejdeplads) og vandt FEI World Cup Freestyle i Göteborg med 87.860 %.

– Det gik meget bedre i dag. Der var stadig et par småfejl her og der, men jeg er meget stolt, og glad for, at der ikke skete noget alvorligt i går, og at vi kunne klare presset i dag, udtalte Cathrine til svensk tv efter sejren. Hun takkede også for publikums store opbakning, som næsten gav hende følelsen af at ride på hjemmebane.

Andenpladsen gik til gårsdagens vinder, Benjamin Werndl, som på Daily Mirror e. Damon Hill/Florestan I fik svunget sig op på 86.170 %, mens tredjepladsen gik til Frederic Wandres på Duke of Britain e. Dimaggio/Rubinstein, som opnåede 81.465 %. Også Charlotte Fry, som kom på andenpladsen i går, red over 80% i dag. Hun sluttede som nummer fire med 81.030 % på Dark Legend e. Zucchero/Tango. 

Se resultatlisten 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Læs interview med Cathrine Dufour.

Se highlights fra vinderridtet her:

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen