Endnu en dag med spændende top-dressur

22-02-2020 13:10

Camilla Tiefensee Schrøder

I dag skal Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy ride kür ved World Cup-stævnet i Göteborg, og senere i aften er der femstjernet dressur på programmet i Wellington, hvor Agnete Kirk Thinggaard er til start med Blue Hors Zatchmo

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er en spændende weekend for dressurfans med dansk deltagelse i hele to store dressurstævner i henholdsvis Göteborg og Wellington.

I Göteborg starter World Cup Freestyle-klassen klokken 16.30, og Cathrine Dufour har starttid kl. 18.29. Det gik ikke helt som forventet i World Cup Grand Prixen i går, da Cassidy snublede, og Cathrine efterfølgende red fejlprogram, men den populære duo kom helskindet igennem det uheldige ridt med en trejdeplads, og de er klar til at give den gas igen i dag.

Se startlisten

Küren kan ses på svensk tv og på betalingssiden FEI Tv.

Agnete Kirk Thinggaard er klar til start senere i aften dansk tid, hvor hun skal deltage med Blue Hors Zatchmo i CDI5* Grand Prix Special ved Global Dressage Festival i Wellington. Hun blev nummer syv i fredagens Grand Prix, hvor hun scorede 70.652%, og det bliver spændende at se, om ekvipagen formår at forbedre deres score i aften.

Se startlisten/GPS Wellington

Nyheden fortsætter efter annoncen

Følg med i stævnet på Adequan Global Dressage Festivals facebookside

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen