Martsnummeret er ude!

02-03-2019 08:35

Camilla Tiefensee Schrøder

Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy pryder forsiden af denne måneds nummer af magasinet Ridehesten, hvor du ud over at få indblik i Dufours træningsfilosofi kan læse alt om Hingstekåringen i Herning

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvordan træner Cathrine Dufour sine heste? Hvordan får hun dem til at gå i så flot en holdning med så meget energi og overskud? Det kan du blive klogere på i martsnummeret af Ridehesten, som nu er udkommet. Her bringer vi nemlig et interview med den dobbelte EM-bronzevinder, hvor hun deler ud af sin ekspertise som en forsmag på den clinic, hun giver i Herning den 7. marts.

Hvis du skal til Dansk Varmlods Hingstekåring i Herning i næste uge, så tag Ridehesten med under armen! I vores store tema om Hingstekåringen kan du læse alt, hvad du har brug for at vide om årets store højdepunkt i den danske hesteverden.

Det får du også:
Store interviews med bl.a. WEG-rytter Rikke Svane, militaryrytter Cecilie Eriksen og kvinden bag Kingsland, Lin Kingsrød, reportage fra den alternative hestemesse Hesten i Centrum, en lang række artikler med ny faglig viden fra Landsudvalget for Hestes Hestekongres i Kolding, tilbageblik på Indendørs DM og meget, meget mere.
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen