Dufour og Bohemian vinder deres første Intermediaire II

09-01-2018 12:49

Camilla Tiefensee Schrøder

Cathrine Dufour debuterede i weekenden i Intermediaire II med sin upcoming hest i træning, Bohemian, og her vandt de overbevisende med 77,7 %

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

C-stævnet i i dressur hos Vestegnens Rideklub sidste weekend var en anledning for Cathrine Dufour til at starte Intermediaire II for første gang på den 8-årige vallak Bohemian e. Bordeaux/Samarant, som er opdrættet af Heinrich Langewellpott og ejet af familien Zinglersen.
Det blev til et rigtig flot ridt, som dommeren belønnede med 77,763 % og dermed en klar førsteplads i klassen, som var en blandet valgfri test for ekvipager, der startede både Grand Prix, Intermediaire I og Intermediaire II.

Andenpladsen gik til Karin Nissen på Eno e. Eskadron/Pardon, som red et Grand Prix-program til 69,500 %.
Ved stævnet blev der også redet en anden valgfri test med MA1, MA2 og Prix St. George, og her var vinderen Michael Søgaard på Slæbækgårds Santino e. Sir Donnerhall I/Carano (opdr. fam. Himmelstrup). De startede Prix St. George, hvor de opnåede en sikker sejr med 72,500 %.

Dufours næste stjerne
Cathrine Dufour udtalte sidste år, at hun potentielt ser Bohemian som sin næste store stjerne, og at hun er meget taknemmelig for, at ejerne, familien Zinglersen, har valgt at lægge uddannelsen af hesten i hendes hænder.

Hun har efter weekendens stævne lagt en video fra weekenden op på sin facebookside (se nederst), hvor hvor hun skriver, at hun er meget stolt af den unge Bohemian.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Magasinet Ridehesten bringer i denne måned et stort interview med Cathrine Dufour, hvor du kan læse meget mere om bl.a. hendes søgen efter fremtidens afløser til den 15-årige stjernehingst Atterupgaards Cassidy.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner