DSP-hingstekåring med stort felt

23-02-2023 13:31

Mere end 20 hingste er tilmeldt Dansk Sports Ponyavls EQUSANA hingstekåring, der finder sted på lørdag på Ikast Ridecenter

Copyright Ridehesten.com
Følle Strandgaards hingst Der Diamant AT, der blev kåret ved DSP-hingstekåringen sidste år. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dansk Sports Ponyavl afholder EQUSANA hingstekåring på lørdag den 25. februar 2023 på Ikast Ridecenter og kan glæde sig over den store opbakning, der har resulteret i en meget bred og spændende kollektion af hingste til bedømmelse i år.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Holdet af 3-års hingste består af 11 individer, mens der kommer to 4-årshingste uden aflagt brugsprøve og otte med 4-års og ældre hingste med aflagt prøve. Desuden kommer en 3-års new forrest-hingst, en ældre welsh sec. B-hingst og tre ældre hingste med resultater i sporten.

Dansk Sports Ponyavl ser frem til en spændende dag med fantastiske hingste sammen med en masse avlere og tilskuere til et arrangement, der giver de bedste muligheder for at se de kommende hingstematch til deres hopper i det rette element.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen