Drømmen KAN lade sig gøre

10-07-2013 06:39

Boligdrømme er der masser af og med en god portion gåpåmod, energi og lyst til at handle, så kan de lade sig gøre, selv på et budget

Copyright Ridehesten.com

Louise Dolmer, indehaver af Birkedommergård ved Grenå, er født i Århus, opvokset på landet og har altid haft en stor interesse for heste, så det er måske ikke så mærkeligt, at hun i dag har eget ridecenter sammen med sin mand Niels og deres fire børn.

Eftersom Louise selv har prøvet at være pensionær på forskellige ridecentre og også har prøvet at have sine heste hjemme hos sig selv, havde hun forud for staldbyggeriet en klar idé om, hvilken staldindretning, der fungerer i praksis.

Det er fint med store, forkromede boligdrømme, men langt de fleste af os har ikke et budget, der giver rum til flotte stuehuse og eget ridecenter, og sådan var også Louises budget, men hun er typen, der ser muligheder frem for begrænsninger, så hun gik straks igen med planerne. Men der skal handles og tænkes kreativt, når budgettet skal overholdes og man ikke vil undvære.

- Man er nødt til at udarbejde en detaljeret plan og tegning inden man går i gang, ellers kan man let ende med nogle lidt spøjse løsninger, fortæller Louise blandt meget andet i magasinet Ridehestens julinummer, hvor du kan komme med inden for på Birkedommergård og læse mere om, hvordan Louises drøm om bolig og ridecenter alligevel lod sig gøre.

Læs mere i magasinet Ridehestens julinummer.

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen