DRF talenthold havde en god oplevelse ved hold-DM

13-09-2021 06:29

Annika Knudsen Lorentsen

Fire af rytterne, som er en del af talentprogrammet DRF SpringDanmark Talent havde stillet et hold til årets Agria DRF Mesterskab for ponyhold i springning, og selvom de ikke vandt, så havde holdet en god oplevelse og et hold med en god teamspirit

Copyright Ridehesten.com
De fire holdkammerater havde en super hyggelig weekend på Riders Cup. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ellen Sofie Pilegaard med Filur, Christian Kaae med Dunlewey Roller, Isabella Vest Østergaard med Clements Cabello og Carla Svendgaard med Fowview Rusticana udgjorde holdet fra Kjellerup Sportsrideklub i forbindelse med årets Agria DRF Mesterskab for ponyhold, som blev afholdt i weekenden hos Riders Cup. 

Alle rytterne på holdet er en del af talentprogrammet DRF SpringDanmark Talent og de fortæller, at det var en god oplevelse at ride som et hold, også selvom det ikke lykkedes at ride sig i A-finalen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har alt i alt været en lærerig oplevelse for de unge talenter, der debuterede sammen som hold ved et mesterskab. For at skabe et endnu bedre sammenhold, har rytterne op til, mødtes med og uden hest, sammen med holdleder Jimmi T. Sørensen, fortæller Rasmus Kaae, der er far til Christian. 

Holdet endte som nr. 9 i den indledende runde og det betød, at de lige præcis ikke lykkedes med at ride i A-finalen, hvor kun de otte bedste hold fik plads. Det betød, at de skulle ride B-finalen, hvor de øvrige syv hold mødtes. 

Se resultater fra stævnet HER

Copyright Ridehesten.com
Teamet fra Kjellerup Sportsrideklub. Foto: Privat
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen