DRF: Midlertidige retningslinjer for stævner ophæves

11-11-2020 10:15

Marie Helene Rigård Rohleder

De midlertidige retningslinjer fra DRF for stævneafvikling under COVID-19 er ophævet pr. dags dato. Dansk Ride Forbund håber, at det kan give flere af klubber mod på at afvikle stævner i årets sidste måneder

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tilbage i foråret udarbejdede en arbejdsgruppe – bestående at repræsentanter fra distrikterne, Dansk Ride Forbunds bestyrelse og administrationen – et midlertidigt sæt retningslinjer for stævneafvikling frem til 1/3-2021 under hensyntagen til COVID-19.

Hidtil har retningslinjerne været til at arbejde med for stævnearrangørerne, men efter de seneste stramninger i forhold til bl.a. forsamlingsforbuddet fra myndighedernes side, er det desværre ikke længere tilfældet. Derfor har arbejdsgruppen besluttet at ophæve retningslinjerne pr. dags dato.

Det betyder konkret, at de stævnearrangører, der ønsker at afvikle stævner resten af 2020, ikke længere vil skulle tage højde for de ekstra retningslinjer og dermed heller ikke de eventuelle propositionsbegrænsninger, der hidtil har fulgt med. Dog skal man naturligvis stadig følge eventuelle gældende regler fastsat af distriktet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Hvis man som stævnearrangør allerede har fået godkendt propositioner til et kommende stævne i 2020, er det naturligvis muligt at gå i dialog med sit distrikt om eventuelle tilretninger i disse, nu hvor retningslinjerne er ophævet.

Dansk Ride Forbund håber, at ophævelsen af de midlertidige retningslinjer kan give flere af vores klubber mod på at afvikle stævner i årets sidste måneder.   

Læs den oprindelige nyhed om stævneafvikling her med de gamle retningslinjer. 

Kilde: Dansk Ride Forbund

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen