Dressurponyerne godt fra start

24-07-2008 10:59

Britt Carlsen

I den schweiziske by Avenches er ponyrytterne i kamp om EM-medaljer i både dressur, springning og military - de danske ponyryttere fik en forrygende start
Copyright Ridehesten.com
Nanna Merrald er kommet særdeles godt fra start ved EM for ponyer i Schweiz, hvor hun og Centrum har placeret sig lige efter fire tyske ryttere i åbningsklassen.

Den indledende klasse i dressur, som ikke tæller til resultatet, har dog givet landstræner og ponyrryttere grund til optimisme, for pigerne var virkelig stærkt kørende fra første dag. Fire tyskere toppede, ikke uventet, klassen, men så stod der Danmark på de næste to placeringer. Nanna Merrand red Centrum ind på 5. pladsen med 69,95% lige foran Casio - Christina Møller med 69,30%. Dornic-Son - Sofie Hougaard blev nr. 16 - 66,70 og Ferrari - Sofie Seemann nr. 25 - 65,45. Det er mange år siden at det sidst er set, at der er to danske ryttere umiddelbart efter de tyske ryttere og at man dermed har distancerede de hollandske og engelske ryttere. Selvom klassen ikke tæller i hverken det individuelle eller holdresultatet kan den alligevel betragtes som pejlemærke for en god dansk indsats.

Links

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner