Dressurpony solgt på Ridehesten.com på få dage

18-05-2022 18:40

Annika Knudsen Lorentsen

Allerførste henvendelse på ponyen Steendieks Viva La Vie resulterede i et salg. Lørdag den 16. april kom henvendelsen og søndag prøvede de interesserede ponyen, og det førte til et vellykket salg

Copyright Ridehesten.com
Bjørk og Silje samme med Viva la Vie. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Bianca Jefsen fortæller, at hun satte ponyen Steendieks Viva La Vie e. FS Chacco Blue/ Caretino (opdr. Peter Boege) til salg på Ridehesten.com fredag den 15. april om aftenen. 

– Lørdag morgen kom den første henvendelse og de kom og prøvede hende søndag og efter få dage var handlen gennemført, fortæller Bianca, som fortæller, at hun nåede at få flere henvendelser inden ponyen blev fjernet fra salgsportalen igen. 

– Vi købte Viva som 3 års i Tyskland, og det var Bjørks storebror der købte hende. Aftalen var, at Bjørk skulle ride og uddanne hende, storebror betalte ponyen og mor og far betalte alle udgifter. Jeg behøver vist ikke at sige, at det har været en rigtig god forretning for storebror Hjalte, som har fået sine penge flere gange igen. Bjørk havde sidste ponyår sidste år, og derfor skulle Viva afsted nu, forklarer hun. 

Copyright Ridehesten.com
Bjørk Schmidt Jefsen med Steendieks Viva la Vie. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 8-årige pony er en tysk sportspony, som er kåret i Dansk Sports Ponyavl med bronzemedalje. Sammen med Bjørk Schmidt Jefsen har ponyhoppen redet op til P-klasser i dressur i perioden fra 2018 og frem til sidste år, og det lykkedes derfor Bjørk at uddanne ponyen til topniveau. Ponyen er solgt til Silje Harbo Olsen, og det glæder Bjørk, som skriver følgende på sin Instagram.

"Viva er solgt til den sødeste pige. Jeg har lært så meget med Viva, og det har været en lang, hård og dejlig rejse. Hun er en ener, og jeg kommer til at savne hende så meget, men jeg ved, at hun vil være i gode hænder."

Har du også en pony, som du gerne vil sælge, så kan du sætte den til salg på Ridehesten.com her.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing