Dressurens Venner kommenterer VM

03-08-2022 12:06

Annika Knudsen Lorentsen

Husk dit headset til VM, for Dressurens Venner præsenterer live kommentering på lægterne ved VM. Kommenteringen er et ekstra gratis tilbud til det danske publikummer, der skal se VM-dressur på Stutteri Ask Stadium

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Når dressurkonkurrencen begynder til VM i Herning d. 6. august, så kan de publikummer, som ser med fra tribunerne, høre kommentering live af alle VM-dressurklasserne d. 6., 7., 8. og 10. august. Kommenteringen kommer til at være tilgængelig via den officielle Herning 2022-app, som kan downloades gratis her.

Kommenteringen vil være tilgængelig for alle, der har app’en og den vil være på dansk. Det eneste, man skal gøre, er at downloade app’en – og huske at tage et headset med hjemmefra, så man kan høre med, når man sidder og ser verdensklasse dressur på Stutteri Ask Stadium.

De tre kommentatorer, der kommer til at guide det danske publikum igennem verdensmesterskaberne i dressur er:

Copyright Ridehesten.com
Lene Hoberg. Foto: Dorthe Irene Satrup Lund-Nielsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Lene Hoberg
Dressurrytter og dressurtræner. Har tidligere været en del af landsholdet og repræsenterede Danmark ved de Olympiske Lege i Barcelona i 1992 på hesten Bayard. Har trænet mange ryttere op til at ride Grand Prix og er selv aktiv konkurrencerytter på Grand Prix-niveau.

Copyright Ridehesten.com
Lisa Munch Holst. Foto: Kunddahl Photography

Lisa Munch Holst
Journalist, dressurrytter og avler. Indehaver af Askehaven Horses. Lisa er avler af dressurheste på sin gård i Hørsholm, hvor hun avler Dansk Varmblod. Lisa har blandt andet avlet og trænet Askehaven Beausancy (Don Olymbrio x Sandro Hit), som nu rides af den tyske rytter Marie Sohler, som repræsenterer Aubenhausen, der er dobbelt OL-guldvinder og triple EM-guldvinder Jessica von Bredow Werndls sted. Lisa rider desuden selv på Grand Prix-niveau.

Copyright Ridehesten.com
Louise Wium Gotthardt. Foto: Jiri Thomas

Louise Wium Gotthardt
Journalist og kommunikationsansvarlig hos Dressurens Venner. Louise har beskæftiget sig med kommunikation og sociale medier i hesteverdenen siden 2017. Har tidligere haft egen hest og arbejdet på en rideskole. Rytter – dog mest i skoven – siden 2001.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen