"Dressur med hjerte og forstand" tæt på udsolgt

12-04-2013 08:01

Signe Wiese

Hasse Hoffmanns bestseller-bog "Dressur med hjerte og forstand - fra unghest til Grand Prix" er tæt på at være udsolgt fra forlaget - der er kun få hundrede eksemplarer tilbage. Et genoptryk er dog planlagt

Copyright Ridehesten.com

Sidst i 2011 udgav Hasse Hoffmann bogen "Dressur med hjerte og forstand - fra unghest til Grand Prix" på Forlaget Wiegaarden, og bogen er blevet en vaskeægte bestseller. Faktisk har den solgt så godt, at bogen første oplag nu er tæt på at være udsolgt. Forlaget Wiegaarden har dog allerde nu planlaget et genoptryk af bogen i løbet af sommeren.

– Min mission med at skrive denne bog, er at give ryttere og trænere et værktøj, som giver dem den teoretiske viden og baggrund for det arbejde, de udfører med hesten. Sådan skriver Hasse Hoffmann i indledningen til bogen. ”Dressur med hjerte og forstand” har fokus på det helt basale og grundlæggende, der skal til for at skabe fundamentet for arbejdet med hesten. Gennem logisk opdelte afsnit, flotte og illustrative tegninger og billeder gennemgår Hasse Hoffmann de forskellige øvelser og uddannelsestrin, der bringer hesten fra unghest til Grand Prix-hest.

Bogen kan fortsat købes i Ridehestens webshop, og i boksen til højre kan du få en live-smagsprøve på Hoffmanns inspirerende undervisning, da han for nyligt afholdte kursus og foredrag på Broholm Hestecenter.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald