Dressur i Hedensted

12-02-2017 19:40

På weekendens sidste dag til landsstævnet i Hedensted, tog Nanna Skodborg Merrald sig af sejren i Prix St. George, mens Daniel Bachmann Andersen sejrede i Grand Prix og Gitte Mors Burgaard vandt MB3

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved søndagens første klasse i Hedensted sejrede Nanna Skodborg Merrald i Prix St. George med hesten Gørklintgårds Quantico e. Quaterback/Carpaccio med 72.763 %. På en delt andenplads fulgte Maria Anita Andersen med Placido Domingo og Anna Zibrandtsen med Dorado, begge ekvipager med en score på 72.281 %, og det blev ligeledes til en delt tredjeplads til Blue Hors-berider Allan Grøn med hesten Blue Hors Zatchmo e. Blue Hors Zack/Donnerhall og Carina Nevermann Torup med Grevens Sa'Va' med 71.754 %.

Anna Zibrandtsen fortæller til Ridehesten.com - Efter i går, fandt jeg knapperne lidt bedre i dag. Han er en power bombe, som jeg lige skal lære at kende. Og det var rart, at vi kom et skridt nærmere i dag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag blev der samtidig redet weekendens højeste klasse, nemlig Grand Prix. Her var Blue Hors-berider Daniel Bachmann Andersen en travl herre på sejrskamlen, han indtog nemlig både første - og andenpladsen. På en sikker førsteplads red Daniel og Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz til en score på 74.200 %, mens Daniel ligeledes tog andenpladsen med hesten Blue Hors Don Olymbrio e. Jazz/Olympic Ferro med 72.467 %. Anna Kasprzak og Rock Star indtog tredjepladsen med 72.133 %, mens fjerdepladsen gik til endnu en Blue Hors- berider, nemlig  Allan Grøn på Wasabi OLD. Ekvipagen red til 70.633 %.

Dagens sidste klasse var MB3, hvor Gitte Mors Burgaard og Harrysmindes Darko tog sejren med 69.687 %, mens andenpladsen gik til Maria Dahl-Bruun med hesten Volstrupgaards Cassiopeia med en score på 68.625 %. Også i denne klasse blev det til en delt tredjeplads som Cecilie Davidsen og Aristo delte med Jeannette Sund og hesten Rafalou med scoren 68,563 %.

Du kan se alle resultaterne fra landsstævnet i Hedensted HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald