Don Diarado forlader Maurice Tebbels stald

25-12-2021 11:12

Annika Knudsen Lorentsen

VM-medaljetageren og OL-deltageren Don Diarado er efter 10 år i stalden hos Maurice Tebbel nu kommet til sin nye rytter, det offentliggør den 27-årige tyske rytter

Copyright Ridehesten.com
Maurice Tebbel og Don Diarado ved OL. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 12-årige hingst Don Diarado e. Diarado/ Lprd Lancer, som var på det bronzevindende hold ved VM i 2018 og deltog ved OL i Tokyo i sommers, har skiftet rytter. 

Den annoncerer tyske Maurice Tebbel, som i lang tid har været den faste rytter på hingsten, på sine sociale medier. Her skriver han blandt andet følgende:

Copyright Ridehesten.com
Maurice Tebbel og Don Diarado ved OL. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

"Tak for alt Doni. Efter 10 år sammen har Don Diarado forladt vores stald. Den nye rytter hos Müter-familien, ejerne, vil nu tage over. For os var det en uventet og hård adskillelse. Siden vi så ham da han var 2 år ved hingstekåringen, har vi sammen taget vejen fra små klasser til OL. I en alder af 9 år vandt vi Global Champions League i Hamborg og bronze med holdet ved VM i Tryon. Over det sidste år, har han fortsat udviklet sig meget og konstant leveret gode runder. Det er altid hårdt at miste din bedste hest, men Don Diarado er meget mere end det for os: en absolut verdensklasse hest og familiemedlem."

Se hele indlægget nedenfor.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen