DM med ægte hold-ånd

05-09-2018 11:27

Camilla Tiefensee Schrøder

Rideklubber fra hele landet ser med spænding frem til at sende deres dressurhold af sted til årets DRF-mesterskaber for hold i Vallensbæk denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Atterupgaard stiller i år med et hold bestående af udelukkende hjemmeavlede heste til DM for klubhold. Blandt ekvipagerne er Annitta Duus og den 7-årige hingst Atterupgaards Kingston e. Krack C/De Niro (opdr. Atterupgaard).
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ved landsstævnet hos Sportsrideklubben Vallensbæk denne weekend afvikles både AGRIA DRF-mesterskaberne for klubhold, finalen i Dressurens Venner Cup og en lang række klasser fra LA- til Grand Prix-niveau. Med over 300 starter en weekend spækfyldt med dressur på højeste niveau.

Hård konkurrence med smil på læben
De forsvarende mestre fra Ertebjerggaard Sportsrideklub ved Slagelse, som både vandt guld og sølv sidste år, stiller igen i år stærkt op til DM for hold. Klubben har meldt sig på banen med hele 16 ryttere, som udgør tre hold til DM og et hold til Dressurens Venner Cup.
– Vi synes, det er sjovt og superhyggeligt at stille op som hold, hvor flere af dem, der rider imod hinanden normalt, nu rider sammen på hold. Det giver smil, spændning og sammenhold. Vi ved, der er hård konkurrence i år, men sammen med vores søde stævnesponsor TIKA RIDEUDSTYR, vil vi gi den max gas, og ikke mindst få en hyggelig weekend i hestens tegn, lyder meldingen fra Ertebjerggaard Sportsrideklub.

Et hjemmeavlet Atterupgaard-hold
Endnu et af de mange stærke hold på startlisten ved DM for hold Midtsjællands Rideklubs hold, som består udelukkende af hjemmeavlede Atterupgaard-heste:

  • Atterupgaards Mandalay og Sidsel Mørkenborg Riis (LA5),
  • Atterupgaards Laurits og Sophie Blume (MB1)
  • Atterupgaards Drachmann og Mette Ubbesen (MB2)
  • Atterupgaards Kingston og Annitta Duus (PSG)
Nyheden fortsætter efter annoncen


Se hele listen over hold til DRF-mesterskabet
Se listen over hold til Dressurens Venner Cup

Grand Prix-ryttere i verdensklasse
Nu hvor danmarksmesteren og dressurverdensstjernen Cathrine Dufour ikke kunne komme til WEG i Tryon alligevel med Atterupgaards Cassidy, har hun i stedet fået mulighed for at bruge lidt ekstra tid på sit upcoming talent, den 8-årige vallak Bohemian. De er nu blandt de ni ekvipager på startlisten i lørdagens Grand Prix-klasse, hvor man bl.a. også kan finde Agnete Kirk Thinggaard og Atterupgaards Orthilia.

Se første klasser afvikles fredag.

Se alle start- og resultatlister.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen