DM i military venter forude

26-06-2024 10:38

Om lidt over en uge slår Kallehavegaard Rideklub ved Randers dørene op for årets danmarksmesterskaber i military for seniorer og DRF-mesterskaberne for både pony, junior og youngrider

Copyright Ridehesten.com
Danmarksmesterskaberne i military for seniorer samt DRF-mesterskaberne for pony, junior og youngriders er lige om hjørnet. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Inden længe afholdes danmarksmesterskaberne i military for seniorer samt DRF-mesterskaberne for både pony, junior og youngrider. I år er det Kallehavegaard Rideklub, der er vært for stævnet, og de har har den seneste tid arbejdet hårdt på at gøre banerne klar til de dystende ryttere. 

Stævneleder Marlene S. Pedersen fortæller: 

– Vi glæder os til at afholde de individuelle mesterskaber på Kallehavegaard, og vi har virkelig gjort meget ud af at forberede alle banerne bedste muligt. Dressurbanerne har fået ny bund, terrænbanen har fået nye spring og litervis af maling samt græsspringbanen står knivskarpt – klippet som en golfbane og med det nye flotte hvide hegn.

Klubben har desuden sørget for at skaffe en stor flok sponsorer til stævnet, og mængden af flotte ærespræmier stiger for hver dag der går. Det glæder stævnearrangørerne: 

– Det er vi rigtig glade for, da der er mange, både nye og gamle, sponsorer, der synes, det er spændende at støtte op om dansk military.

Kallehavegaard har tidligere år været vært for danmarksmesterskaberne i military for hold samt et internationalt stævne i 2018, hvor der ved begge lejligheder var et stort fremmøde af både deltagere og publikum. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– De tre stævnedage plejer at summe af glade militarymennesker og -heste. Vejret plejer ligeledes at være med klubben, så det er også håbet for i år, og indtil videre ser prognoserne fine ud.

Copyright Ridehesten.com
Terrænspringningen plejer at være et tilløbsstykke for publikum. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Udover mesterskabsklasserne er der også mulighed for at starte ordinære klasser, så alle militaryryttere i Danmark har mulighed for at få en stævneoplevelse, der er et mesterskab værdigt.

Der kan endnu meldes til normalt indskud, oplyser stævnearrangørerne. Send blot mail til: staevne@karr.dk. 

Stævnet afholdes som et tredagsstævne med dressur fredag, terrænspringning lørdag og ridebanespringning samt ceremonier søndag. Der er gratis entre alle tre dage.

Stævnet finder sted fra den 5. juli til den 7. juli. 

Læs mere om tilmelding og klasserne her. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner