Det tyske OL-hold mister flere gode kandidater

03-05-2021 16:27

Annika Knudsen Lorentsen

Det spidser til i forhold til hvilke ryttere, der skal repræsentere de forskellige nationer i forbindelse med sommerens OL, og Tyskland kan se den ene OL-kandidat efter den anden melde sig ud af kampen om pladserne, hvor Ingrid Klimke nu også har meddelt af hendes OL-håb i military Asha P ikke kommer til at gå i sporten i år på grund af en skade

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke i Aachen 2013. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Først var det Ingrid Klimkes dressurhest Franziskus, der måtte melde sig ud af kampen om OL-pladserne på grund af en skade, og dermed blev drømmen om at ride OL i både dressur og military knust for den tyske toprytter. Nu har Klimke meddelt, at også hendes OL-kandidat i military, Asha P, er ude resten af året med en skade, og dermed betyder det, at parret hverken vil repræsentere Tyskland ved OL eller EM i år. Det beretter St-georg.de.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er ikke blot Ingrid fra det tyske OL-hold, der har mødt udfordringer frem mod sommerens OL. Også den regerende verdensmester i springning, Simone Blum, har meddelt, at hendes tophest DSP Alice ikke kommer til start ved OL, på grund af en skade. 

På dressursiden er der også udfordringer, idet, at Dorothee Schneider har brækket kravebenet i forbindelse med et fald, da hendes hest Fohlenhof's Rock'n Rose faldt død om under en præmieoverrækkelsen for et par uger siden. Schneider har dog flere heste, som er klar til OL, så nu er der blot tilbage at krydse fingre for, at hun selv bliver klar og fit til at kunne ride OL for Tyskland, såfremt landstræneren vælger, at hun skal være en del af det tyske hold. 

Copyright Ridehesten.com
Ingrid Klimke ved OL 2016. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen