Det perfekte firkløver

10-12-2021 09:28

Astrid Østergaard Sørensen

Bag den nyopstartede, webbaserede rideudstyrsbutik, Riders Residence, er et passioneret lille hold bestående af de to unge forretningspartnerne Benjamin Grønskov og Michela Brok Frederiksen samt Michelas forældre

Copyright Ridehesten.com
Michela Brok Frederiksen og Benjamin Grønskov, stifterne af Riders Residence. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Riders Residence blev startet 1. oktober i år; bag virksomheden står Michela Brok Frederiksen og Benjamin Grønskov.

Hos Riders Residence har de en ambition om at skabe et online univers, hvor det er nemt at shoppe alt indenfor tøj og udstyr til rytteren.  De to iværksættere, Michela og Benjamin, har store ambitioner og mange planer for fremtiden. I første omgang har de et mål om at blive rytternes go-to, når der skal købes nyt lækkert ridetøj. I tråd med Riders Residences slogan ”Fashion for Equestrian” er mode og beklædning til rytteren i fokus.

Fakta
Hvem er Michela Brok Frederiksen?

Michela er uddannet indenfor branding og marketing og er i dag ansat i marketing ved DK Company. Hun er aktiv springrytter gennem mange år og har haft et ønske om at starte sin egen virksomhed ved siden af jobbet hos DK Company. Kombinationen af Michelas erfaringer indenfor både tøjbranchen og hesteverdenen, førte til Riders Residence.

Fold up
Fakta
Hvem er Benjamin Grønskov?

Benjamin er udlært revisor og studerer til multimediedesigner - han står især for økonomien i virksomheden. Benjamin havde ikke i forvejen et kendskab til hesteverdenen, men ønskede, ligesom Michela, at stå bag en virksomhed, hvilket han har fået muligheden for i Riders Residence.

Fold up

Michelas forældre, Morten Brok og Pia Frederiksen er selvstændige gennem mange år og driver deres virksomhed sammen, og er derudover også en del Riders Residence, hvor de bidrager med deres erfaringer indenfor virksomhedsdrift. Dermed kan man med rette kalde teamet bag Riders Residence for et stærkt team, som Benjamin fortæller om her:

Vi supplerer hinanden rigtig godt; Michelas forældre bidrager med deres erfaring og viden om virksomhedsdrift, mens jeg er god til tal og økonomi samt hjemmesider. Michela er til gengæld god til marketing og har en stor viden om produkterne og selve hesteverdenen, siger Benjamin og Michela fortsætter: På den måde har vi alle hver vores kompetencer, der gør virksomheden bedre, hvilket sikrer, at vi kan tilbyde kunderne den bedst mulige oplevelse, når de handler hos os, udtaler Michela.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Debut med messestand
For lidt over en måneds tid siden løb World Cup Herning 2021 af staben. Ude på messen blandt de mange stadeholdere var det muligt at finde Riders Residence standen, hvor der var rig mulighed for at prøve og købe det lækre ridetøj. Michela fortæller, at det har været en stor oplevelse at stå på sin egen stand for første gang:

– Det har været en kæmpe oplevelse. Vi er kommet godt i gang, og det har været skønt at komme ud og møde kunderne og udbrede kendskabet til vores forretning, og samtidig snakke med vores kollegaer på de andre stande, udtaler Michela

Hvis man ikke var forbi Riders Residence standen til World Cup, har man muligheden igen. De er nemlig at finde både til Christmas Show 2021 på Vilhelmsborg samt til Hest og Rytter i Herning i marts 2022.

Nøje udvalgte brands
Den samlede kollektion af mærker rummer bl.a. andet HV Polo og Euro-Star, som hører til blandt nogle af de mere kendte mærker, samt de noget nyere brands som danske Cavaleros, tyske Maximillian Equstrian samt italienske MaKeBe. Derudover er også ridebeklædning fra Tommy Hilfiger Equestrian, som fornyeligt har bevæget sig ind på ridetøjsmarkedet, en del af udbuddet. Disse mærker er udvalgt med et ønske om at samle kvalitet, komfort og design i ét, fortæller Michela.

Besøg Riders Residence hjemmesiden ved at trykke her.

Vi fangede Michela og Benjamin til en snak på deres stand til World Cup - hør Michela og Benjamin fortælle om Riders Residence og drøm dig tilbage til World Cup:

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen