Der blev vendt op og ned på mesterskabet

20-05-2017 16:39

Mesterskabet i springning for U21 ryttere er i fuld gang hos Absolute Horses, og efter finalens første runde, er der vendt op og ned på stillingen i klassen

Copyright Ridehesten.com
Med en 0-runde i dag har Benedikte Rie Truelsen redet sig ind i medaljekampen på Cassina Z.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det er et rigtigt gysermesterskab vi er i gang med ved DM for ungryttere hos Absolute Horses i Sommersted. 21 ryttere fik adgang til finalens første runde i dag, og efter 1. afdeling torsdag var der fore fejlfrie ryttere i klassen. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Indendørs mester Josephine Bøgh kom til finalen med en tidsfejl, men da hun red en af blot tre 0-runder på den udfordrende bane, har hun det bedst mulige udgangspunkt inden den afgørende finalerunde. 
Hun avancerede til føring i klassen efter samtlige fire, fejlfrie ryttere fik nedslag i dagens springning. Benedikte Rie Truelsen er avanceret adskillige pladser i stillingen, da hun supperede sine fire fejl fra 1. afdeling med en 0 runde i dag. Christina Nielsen, der var fejlfri i 1. afdeling fik et nedslag i dag, men er fortsat med i topkampen. 
Jessica Toelstang så ud til at kunne ride sig ind i topkampen i dag på Luigi, men et nedslag på den sidste forhindring må formodes at koste dyrt.

Alt er dog fortsat åbent inden den afgørende finalerunde, som begynder kl. 17.05. Følg med i resultaterne her på sitet eller på resultatlisten, som man kan se HER

Copyright Ridehesten.com
Josephine Bøgh og Van Dejk har lagt sig i førring med sammenlagt 1 fejl.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen