Den moderne springhest i fokus

26-09-2023 14:14

Kom til en temaaften, hvor springsporten og -avlen er i fokus hos Absolute Horses ved Christian og Andreas Schou – et spændende program med heste og debat i ridehallen

Copyright Ridehesten.com
Lars Nørgaard Pedersen og Bøgegårdens Gladiola ved DM-stævnet hos Absolute Horses sidste år. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

I samarbejde med Absolute Horses ved Christian og Andreas Schou har Dansk Varmblods Springudvalg udarbejdet et interessant program for en temaaften, hvor træning af unge springheste samt debat og information skal udgøre et levende og relevant program, hvor paneldeltagere og publikum sammen kommer til at debattere forskellige, relevante emner.
Det bliver en workshop/clinic med Andreas og Christian Schou, Lars N. Pedersen og Bo K. Møller som kommentatorer. Flemming Schultz som showmaster.
Springudvalget arbejder pt. på at lave et lignende arrangement på Sjælland den 24. oktober i Holte.

Praktisk information
Temaaftenen bliver tirsdag den 10. oktober 2023 kl. 19.00-21.30 hos Absolute Horses, Tågerupvej 32, 6560 Sommersted. Aftenens arrangementssponsor er Højgård Hestehospital. Der er fri adgang og åbent for alle.
Folk, der ønsker at deltage, skal tilmelde sig ved at sende en mail til ap@varmblod.dk med angivelse af navn og adresse.
Max. 500 deltagere efter først-til-mølle-princippet.

Læs mere om arrangementet i magasinet Ridehestens oktober nummer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen