Debutanter GP-sejrede

18-01-2014 16:57

Det blev debutanterne Agnete og Victoria, der løb med de to placeringer i dagens Grand Prix ved landsstævnet i Hjallerup Rideklub

Dagens startede med en MB2, som blev vundet af gårsdagens vinder i MB1, nemlig Maria Anita Andersen på Katholt’s Bossco e. Blue Hors Don Schufro/Michellino med en score på 72,939%.

Dernæst fulgte dagens højdepunkt, Grand Prix, hvor snefaldet og vinden desværre havde tyndet ud i startlisten og bl.a. rytterne fra Helgstrand Dressage havde valgt at melde fra. Det betød dog ikke, at hverken publikum eller dommere blev snydt for rigtig god ridning, for særligt to Grand Prix-debuterende ekvipager tog hellen med storm og opnåede første- og andenpladsen i klassen.

Vinderen af Grand Prix blev Agnete Kirk Thinggaard på Jojo AZ e. Ginus med hele 71,067%, hvilket peger på, at der her er en ekvipage, som det bliver utroligt spændende at følge i fremtiden. Det samme gælder også andenpladsen, da Victoria E. Vallentin gennem sine ponyår har leveret det ene topresultat efter det andet, og nu har gjort et mærkbart indtog på Grand Prix-niveau på hesten Select ECCO e. Sandro Hit/Grundstein med en score på 67,933%.

- Hesten er 15 år og er ejet af Anna Kasprzak. Vi havde debut i dag, og det gik langt over forventning. Jeg var spændt på opgaven i dag, og det var store konkurrenter at være oppe imod, men Select er en fantastik lærehest og en rigtigt kammerat på banen.  Det var en super debut med få fejl, og han var flyvende med stor energi. Jeg er så taknemlig for at låne Select Ecco, fortæller Victoria E. Vallentin til Ridehesten.com.

Se flere resultater HER og læs om fredagens resultater HER, samt optakten til stævnet, hvor Maria Anita Andersen fortæller om sine forventninger HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen