De glade fødder sejrede

20-10-2016 17:32

Britt Carlsen

Så er de første championatsheste fundet til fredagens springfinaler, 20 4-årige heste er klar til at vise deres kvalitet - og samlet vinder blev Happy Feets Heartbeat og Bøgegårdens Gladiola

Copyright Ridehesten.com
Vinder af dagens kvalifikation og samlet vinder Kasper H. Hansen og Happy Feets Heartbeat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Efter to kvalifikationsklasser er 20 fire-årige heste nu klar til finalen i Dansk Ride Forbunds Springchampionat powered by Pavo og Everhorse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev til en samlet sejr efter de to kvalifikationer til Kasper H. Hansen og Happy Feets Heartbeat e. Heartbeat (opdr. Gitte og Torben Seerup Skøtt) og Jesper Meyenburg på Bøgegården Gladiola e. Bøgegården's Graf's Stakkato de opnåede begge 17 points, og mens avlshingsten Gladiola sejrede i første kvalifikation, så var det Happy Feets Heartbeat, som sprang sig til sejren i dagens kvalifikation. 

Pernille Tribler og Cappucino PR e. Cormint kom ind på tredjepladsen med 16,7 points, mens Rikke Haastrup Kristensen /Nomanee og Karen Møller Rohde/Le Hero Ask kom ind på de følgende pladser. Ialt 20 heste er nu kvalificeret til fredagens finale. Se samtlige resultaterHER.

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen