De danske ponyryttere videre til Nations Cup finalen

24-09-2021 06:33

Christine Krogh Frausing
Skribent

De danske ponyryttere er i denne uge i Kronenberg, Holland, for at ride Nations Cup. De red i går den indledende runde, og tre af pigerne red med nul fejl, hvilket betyder at holdet er videre til finalen

Copyright Ridehesten.com
Laura Sargent og Foxtown Elderberry. Foto: Ridehesten / Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Der afholdes i denne uge Nations Cup for pony springryttere i Kronenberg, Holland. Her er de fire piger, Karoline Sloth Kjær, Olivia Høyer Pedersen, Laura Sargent og Cecilie Busch til start. Sammen rider de for at vinde Nations Cup, og de har allerede lagt godt fra land. 

Karoline Sloth Kjær, Olivia Høyer Pedersen og Laura Sargent lykkes med at ride en flot fejlfri runde hver. Det er nok til at holdet slutter med nul fejl, og dermed er videre til finalen søndag. Cecilie Busch ramte desværre ikke dagen i går, men i og med dårligste resultat bliver trukket fra, har det ingen betydning for holdets resultat i går.

Nyheden fortsætter efter annoncen

De danske piger kunne dele gårsdagens sejr med Irland, der ligeledes sluttede med nul fejl. Placeret som nummer tre bliver det Frankrig, der må slutte med 5 fejl. 

Søndag skal det altså afgøres hvem der kan tage sejren med hjem. Her skal ponyerne og deres ryttere igen gennemføre en 130 cm klasse, hvilket svarer til en S** for kategori 1 ponyer. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing