Datoerne for ridning ved OL er klar

18-08-2022 11:52

Der er næsten to år til OL i Paris, men efter at dressurlandsholdets VM-guldmedaljer udløste de tre første danske pladser til OL, er interessen for datoer og billetter kun blevet større

Copyright Ridehesten.com
En visualisering af dressurarenaen. Foto: Paris 2024

Med den massive succes som de danske atleter havde ved VM i Herning, er det svært ikke allerede nu at begynde at glæde sig til OL i Paris. Når der i 2024 skal afholdes OL i Paris, bliver ridesportsbegivenhederne afholdt i smukke Versailles og nu er der også sat datoer på hvornår det sker: Den 27. juli og til den 6. august 2024 er det officielt meldt ud at ridesportsbegivenhederne afholdes. Hvilke dage de forskellige discipliner afholdes er endnu ukendt.

Hvad med billetter?
I modsætning til OL i Tokyo er de nationale olympiske komitéer (Danmarks Idrætsforbund i DK) ikke involveret i billetsalget. Salget foregår denne gang centralt. Det er Paris 2024, som står for salget og har hele ansvaret. Ved at skrive sig op, vil man få besked, lige så snart der sker noget, og det vil også optimere ens chancer for at få fat i billetter.

Der vil ske en lodtrækning blandt alle dem, der ønsker en billet. Registrering til denne lodtrækning vil foregå i december 2022. Salget af billetpakker (billetter til op til tre sessioner) vil begynde i februar 2023, og enkeltbilletter vil blive solgt i maj 2023. Overskydende billetter kommer til salg i slutningen af 2023.

I Facebook-oplaget herunder findes al information omkring billetter til OL i Paris.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev