Danskerne igennem dressur (Video)

16-10-2020 19:37

Hannah Duelund Liltoft

Vores Military ryttere, der repræsentere Danmark ved UVM i Frankrig, er nu begge igennem dressuren. I morgen gælder det terræn og søndag springning

Copyright Ridehesten.com
Copenhagen Eventing, 2020, DM military. Maibrit Laustsen og Lillifee Ajk Foto. Ridehesten.com / Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

UVM i military afvikles for 6-års og for 7-års heste.  I år er to danske ekvipager er udtaget til 6-års klassen, nemlig Simone Vinther med RDH-hoppen Abildgaards Synergi e. Cape Town S/ Lorentin I (opdr. Ingeborg og Jørn Abildgaard) samt Maibrit Laustsen med Lillifee AJK e. Lordanos/ Linaro (opdr. Anne Kollberg).

Simone og den smukke hoppe Abildgaards Synergi var til start i dressuren i går. Her blev parret honoreret med 64.62 %, hvilket placerede parret som nr. 24 indtil videre. 

– Synergi var meget glad og i særdeleshed frisk inden hun skulle ind på banen. Hun lavede små glædeshop, hvilket gjorde at første del af programmet blev lidt spændt, udtaler Gitte Vinther, der er Simones mor. Gitte venter i spænding hjemme, telefon signalet er dårligt, men vi gør hvad vi kan for at holde kontakten. 

Copyright Ridehesten.com
En af forhindringerne der venter under morgendagens terræn springning. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Maibrit Laustesen og den ædle Lillifee dansede ligeledes igennem programmet, de havde start i dag, men konkurrencen er hård. De ender som nr. 27 med et ridt der gav 63.48 %
Videoen er af Simone og Abildgaards Synergi

Stævnet kan følges live her: Mondial du Lion

Info

Terrænspringningen lørdag
Afvikles i den imponerende slotspark. I forhold til COVID-19 vil stævnet, der går under navnet Mondial du Lion, i år blive afviklet uden publikum, men man kan som altid følge det via live streaming.
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen