Danskejet fløjhingst i Vechta

07-04-2018 08:00
Avl

Ved det tyske oldenburgerforbunds sadelkåring for hingste i går blev en danskavlet Zack-søn fra Blue Hors fløjhingst, og reservefløjpladsen gik til en danskfødt men tyskregistreret hingst

Copyright Ridehesten.com
Fløjhingsten Zac Efron. Foto: LL-Foto
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den internationale Grand Prix-hingst, Blue Hors Zack, der på mandag drager til World Cup-finalen i Paris, kunne i dag føje endnu én til den lange række af kårede sønner.

Det skete ved oldenburgerforbundets 7. sadelkåring i dag, hvor seks hingste opnåede kåring, og Zack-sønnen Zac Efron blev fejret som fløjhingst.

Den 3-årige hingst, der har Don Larino/Duntroon på morsiden, er avlet af Hermann Schildt i Tyskland og ejet af Blue Hors Aps.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Reservefløjpladsen gik til 3-års hingsten LeRoy e. Apache/ Fürstenball, opdrættet af Winie Zornig Sylvestersen på Rømø i Danmark. Hingsten blev som føl solgt på oldenburgerforbundets elitefølauktion til tyske Petra Schöning.

Se resultatet af kåringen HER.

Både fløj- og reservefløjhingsten udbydes til salg på oldenburgerforbundets 88. Forårs-eliteauktion, der finder sted i dag lørdag den 7. april kl. 15.00 i Vechta.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen