Danske springryttere placeret i Belgien, Tyskland og Italien

07-05-2022 08:57

Annika Knudsen Lorentsen

Ved gårsdagens internationale stævner blev det til flere flotte danske placeringer i 135 cm klasser eller højere, hvor Laura Baaring Kjærgaard blandt andet blev placeret i en 150 cm-klasse

Copyright Ridehesten.com
Laura Baaring Kjærgaard til start hos Absolute Horses i 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne uge er en række danske springryttere igen afsted til internationale stævner rundt omkring i Europa. En af dem er Laura Baaring Kjærgaard, som er den eneste danske rytter til start ved det 3-stjernede stævne i belgiske Opglabbeek. 

I går red hun fejlfrit på forhindringerne i den 150 cm høje Grand Prix-kvalifikation, men dog med to tidsfejl. Det gjorde hun i sadlen på Chambertino e. Chambertin/ Orlando og sammen placerede de sig som nr. 15 ud af hele 73 ekvipager. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Italien, nærmere bestemt Montefalco, red Rikke Belinda Barker sig i går til en topplacering i en 4-stjernet 135 cm-klasse. Det gjorde hun i sadlen på Chippo Z e. Chippendale Z/ Faust Z og sammen tog de fjerdepladsen ud af 42 ekvipager. 

I tyske Riesenbeck blev Christoffer Lindenberg desuden nr. 12 i en 135 cm-klasse i sadlen på Campari 329 e. Charilan/ Bold Indian xx. 

Find start- og resultatlister fra internationale stævner her. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen