Danske placeringer i Aachen

04-12-2023 15:29

To danske ryttere var i weekenden til start ved Aachen Youngstars, og for Laura Qvist blev det alle dage til placering i top fem mod nogle af de bedste tyske ponyryttere

Copyright Ridehesten.com
Laura Qvist og Der Kleine Lord. Foto: Privat

Ved weekendens stævne blev Laura Qvist og Der Kleine Lord placeret som nummer fem i alle tre klasser. I fredagens PRT opnåede de 71.66%, mens de i lørdagens PRM blev det til personlig rekord i netop det program med 71,30%. Slutteligt blev det i søndagens kür til hele 74,45%. To af weekendens klasser blev vundet af den regerende europamester, Lilly Marie Collin på Cosmo Callidus NRW.

Jeg er er taknemmelig for oplevelsen og har nydt alle turene i den smukke julepyntede arena, hvor der var rigeligt at kigge på for de 4-benede, fortæller Laura.

I samme klasser deltog også den danske opdrættede pony, Tovdal's Golden Future Imperial e. CJ Chargon Bredager/Rytterbjergets Imperial (opdr. Henning Møller Hansen), som placerede sig som henholdvis nummer fire de to første dage og en tredjeplads i søndagens kür.

Laura var ikke den eneste danske rytter til start i Aachen. Det var også Johanne Kofod Jensen og hendes oplevelse kan man læse mere om HER.

Resultater fra stævnet.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen