Danske GP-placeringer i Zduchovice

23-04-2023 16:43

Annika Knudsen Lorentsen

De unge danske springryttere har i denne uge været til start ved Nations Cup i Tjekkiet, og i dag stod den på de individuelle Grand Prix-konkurrencer

Copyright Ridehesten.com
Frederik Fensholt med Dalvaro-W. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det har været en ganske god uge for de unge danske springryttere i Zduchovice, Tjekkiet, hvor de har sikret sig værdifuld erfaring på svære baner, og mod dygtige unge udenlandske ryttere. 

I fredags blev ungrytterne top-3 placeret i nationsspringningen, og i dag blev det til et par danske Grand Prix-placeringer. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

En af dem sikrede childrenrytter Palma Sophie Gry Jansson-Christensen sig i sadlen på Lyndon e. Numero Uno/ Silvio I efter fejlfrie ridt i både hovedrunde og omspringning. Malou Therese Mulbjerg Larsen sikrede sig ligeledes en placering i klassen. Hun endte som nr. 11 med fire fejl i omspringningen. 

Hos ungrytterne blev det ligeledes til to danske placeringer. Den bedste tog Frederik Fensholt med Dalvaro-W e. Calvaro F.X./ Wagelaar, som sikrede sig sjettepladsen. På 12. pladsen blev det Maria Nørregaard Langhoff med Chageorgia PS e. Chacco-Blue/ Sandro Boy, som red med fire fejl i hovedrunden. 

Alle resultater fra stævnet.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen