Dansk springhest suveræn i Hagen

19-04-2013 10:43

Hagen H&D: Flere danske springryttere var fejlfrie i formiddagens unghesteklasse ved det internationale stævne i Hagen, men det bedste "danske" resultat sørgede DV-hesten Conjurer for

Copyright Ridehesten.com

7-årige Conjurer e. Coronado I / Royal Z II (opdr. Annelise og Kurt Madsen) var sidste år UVM-finalist på Zangersheide med Karina Rie Truelsen i sadlen, som også har haft en succesfuld indendørs sæson med hesten. I Hagen rides den danske vallak af den tyske springrytter Rene Tebbel, og det ser ud til at være en succesfuld kombination. I dagens youngster klasse på 140 cm placerede ekvipagen sig flot som nr. 2 i et felt på 70 startende ekvipager, og igår torsdag vandt ekvipagen unghesteklassen.

Flere danske ryttere red fejlfrit i denne youngster klasse. Charlotte von Rönne opnåede placering med holsteren Von Cim e. Levisto / Carthago, mens Sashia Astrup Jensen med Tailormade La Vie e. Ludwig von Bayern / Cantus og Søren Pedersen med Tailormade Chaloubet e. Chacco Blue / Baloubet du Rouet ligeledes var fejlfrie.

Se klassens fulde resultat HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner