Dansk sejr til Sune Hansen i Addington

19-01-2015 16:10

Den danske berider Sune Hansen, der sidste år flyttede til England, har i weekenden redet i Addington med sejr i Intermediaire I såvel som II

Copyright Ridehesten.com
Sune Hansen og Carsóni.

Berider Sune Hansen, der mange års erfaring i Tyskland, hos Blue Hors og som selvstændig i Danmark, har i weekenden prøvet formen af ved stævnet i Addington, hvor det bl.a. blev til sejr i Intermediare I på Mette Eriksens Carsóni e. Carson Ask/ Leendert (opdr. Svend Åge Juhl) med intet mindre end 74,035%.

I Intermediaire II satte Sune Hansen sig igen på sejren, og denne gange på Charmeur e. Crelido/ Fernando (opdr. Stutteri Hove v/ Gitte Søgaard og Poul Hove) med 70,044%. Ekvipagen, der havde stor succes ved Hamburg Dressurderby sidste år, opnåede også placering i Grand Prixen i Addington. Samme Charmeur har tidligere vundet det danske 6-års championat med Astrid Gemal i sadlen.

Sune fortsatte med at promovere danske varmblodsheste, i det han også opnåede placering i Prix St. Georges med Highline MI e. Blue Hors Hotline/ Solos Landtinus (opdr. Steen Bo Larsen).

Se resultater fra Addington i weekenden HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen