Dansk indtog i Babenhausen

13-09-2014 18:35

Ikke mindre end ti placeringer er det indtil videre blevet til for de talentfulde unge danske ryttere, som denne weekend er til start ved International Bavarian Weekend i Babenhausen, Tyskland

Copyright Ridehesten.com
Natalie Hering og Klinsmann - her ved pony-DM 2014.

Torsdag startede med en ottendeplads på dressurbanen i ungrytterklassen til Malene Kjær Madsen på DV-hesten Sandbæk’s Wonder Hit e. Sandro Hit/Blue Hors World Class (opdr. Eigil Kirkegaard Nielsen) med 67,018%, mens Mads Søndergaard på DV-hoppen Diamanda Diadema e. Chellys Z/Carano (opdr. Sisse Holm-Thomsen og Kenneth Poulsen) snuppede en fjerdeplads på springbanen i unghesteklassen med en fejl i tiden 80,46 sek.

Ponyerne lagde utroligt stærkt ude fredag på dressurbanen med en andenplads til Natalie Hering på Klinsmann med 71,752% og en ottendeplads til Malene Aborg på Westerhuis Jorik med en score på 69,145%. Mads Søndergaard sprang sig først til en niendeplads fredag i første kvalifikation til mellem tour på DV-hesten Søndergaards Cordinal e. Corratur/Royal Z II (opdr. Leif Søndergaard) i tiden 80,23 sek., mens han på Diamanda Diadema tog endnu en fjerdeplads i unghesteklassen med nul fejl i tiden 52,09 sek.

I dag lørdag har dressurrytterne bestemt ikke lagt på den lade side, og det er blevet til hele fire placeringer. Først var det Malene Kjær Madsen på Sandbæk’s Wonder Hit, der opnåede en syvendeplads i ungrytterklassen med en score på 68,789%. I ponyklassen blev det til dansk sjette-, syvende- og ottendeplads til henholdsvis Malene Aborg på Westerhuis Jorik med 70,407%, Natalie Hering på Klinsmann med 69,797% og Maria N. Kristensen på Proud Don Caruso med 69,065%.

Se flere resultater HER.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen