Dansk dressurlandshold klar til VM

21-08-2010 14:11
Nathalie zu Sayn-Wittgenstein, Anne van Olst, Anne Troensegaard og Sune Hansen udgør det dressurlandshold, som skal forsvare de danske farver ved VM i Kentucky, og Sanne Henningsen er udtaget som reserve
Copyright Ridehesten.com
Landstræner Rudolf Zeilinger med det landshold af dressurryttere, som skal repræsentere Danmark ved VM 2010 i Kentucky. (Foto: Ridehesten.com).

Landstræner Rudolf Zeilinger har brugt det 3-stjernede CDI-stævne First Horse International i København som sidste iagttagelsesstævne i udtagelsen af landsholdet, som skal repræsentere Danmark ved verdensmesterskaberne, World Equestrian Games (WEG), i Kentucky den 27. september – 1. oktober (dressur). - Det er et stærkt landshold, vi sender til USA. Derfor er målsætningen også, at vi går efter en placering i top 5, siger landstræner Rudolf Zeilinger. - Vi har haft en rigtig stærk pulje på 10 ekvipager at sætte holdet ud fra, og det er et meget homogent hold vi sender. At vi har haft hele 10 stærke kandidater at vælge i mellem viser, at dansk dressursport er i rivende udvikling, siger Jens-Erik Majlund, sportschef i Dansk Ride Forbund. Dansk dressurlandshold ved VM 2010 Anne van Olst/Exquis Clearwater Anne Troensegaard/Seduc Nathalie zu Sayn-Wittgenstein/Digby Sune Hansen/Gredstedgaards Casmir Sanne Henningsen/Atterupgaards Molberg (reserve) Kilde: DRF.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen