Danmarks største distriktsstævne

09-04-2013 15:43

I Kr. Himmelfartsdagene fra den 9. - 12. maj afholdes Danmarks største distriktsstævne hos Morsø Rideklub - og der kan tilmeldes helt indtil den 17. april

Copyright Ridehesten.com
Et kig ud over den store stævneplads på Mors, som den så ud for næsten 10 år siden i 2004 - siden er omfanget kun vokset!

Traditionen tro lægger Morsø Rideklub baner til hvad der med årene har udviklet sig Danmarks største distriktsstævne - og udover de ordinære spring- og dressurklasser, er det også her at kampem om det uofficelle DM i springning og dressur for beriderelever skal udkæmpes.

Under stævnet afvikles der spring- og dressurklasser for både heste og ponyer, og ved sidste års stævne blev der afviklet næsten 3000 starter i løbet af de fire stævnedage!

Tilmeldingsfristen til stævnet er blevet forlænget, sådan at det nu er muligt at tilmelde sig helt indtil den 17. april, og arrangørerne meddeler også, at det stadig er muligt at leje bokse ved stævnet. Samtidig fortæller arrangørerne også, at Morsø Rideklub har brugt masser af tid og energi på at forbedre forholdene for både heste og ryttere ved stævnet - både dressurbaner og opvarmningsbanen til dressuren er blevet lagt om så de kan klare eventuelt regnvejr.

Få mere info om Danmarks største distriktsstævne på Morsø Rideklubs hjemmeside

Tilmelding på DRF Go! HER

 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen