Daniel Bachmann trækker fulde huse

22-01-2024 10:20

Heslegård Sportsrideklub afholder i slutningen af august måned clinic med Daniel Bachmann Andersen, og den eksklusive clinic trækker fulde huse

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen

Daniel Bachmanns navn er velkendt og top of mind for mange, når man tænker: dressur, velredet heste, uddannelse af heste fra ung til Grand Prix, og så er han en exceptionel dygtig underviser. Han er ekstrem dygtig til at se de små ting, og give fif på en nem og forståelig måde.

For første gang afholder Daniel clinic i en rideklub på Sjælland. Klubben, der har indgået aftale med Daniel, er Heslegård Sportsrideklub, der ligeledes er kendt for deres veldrevne stævner, ikke mindst det årlige landsstævne, hvor de i flere år har lagt hus til Ecco cup.

Clinicen har fået navnet "Fra hverdagstræning til Grand Prix" og det vil være muligt for publikum både at lære, lytte og stille spørgsmål på aftenen, hvor de kan opleve heste på vidt forskellige uddannelsestrin.

– Tilmeldingen til clinic med Daniel den 31. August 2024, har været overvældende. Vi satte billetterne til salg på Billetto i november for at være ude i god tid, og 90% af billetterne er nu solgt. Vi glæder os enormt til at afholde dette arrangement med Daniel på Heslegård, siger klubben i en pressemeddelelse.

Læs mere her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen