Daniel Bachmann til Saab Top 10

25-10-2019 10:53

Camilla Tiefensee Schrøder

Danmarksmesteren i dressur Daniel Bachmann Andersen skal for andet år i træk deltage ved Saab Top 10 i Stockholm

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen deltog også ved sidste års Saab Top 10 med Don Olymbrio, hvor han kom på en syvendeplads. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med sin placering som nummer seks på FEI's verdensrangliste i dressur har Daniel Bachmann Andersen modtaget en invitation til Saab Top 10 i Stockholm, som er årets store "top-møde" for netop de højst placerede på verdensranglisten.
Det er nu blevet offentliggjort på Stockholm Horse Shows hjemmeside, at den danske dressurstjerne har takket ja til invitationen.

– Tænk at det kun er tre år siden, vi for første gang havde Saab Top 10 Dressage i Friends Arena. Det føles allerede som en helt veletableret afslutning på dressuråret. Jeg er overordentligt stolt over at kunne indbyde verdens bedste dressurryttere til Sweden International Horse Show og glad for, at vi fik gjort ideen Top 10 til virkelighed, skriver den svenske dressurrytter Patrik Kittel, som er en af initiativtagerne bag Saab Top 10. Konkurrencen afvikles i år for tredje gang, og der har hvert år været danske ryttere repræsenteret.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Udover Daniel Bachmann Andersen er også Dorothee Schneider blevet tilføjet til listen over top-navne til Saab Top 10 2019. Schneider ligger i øjeblikket nummer tre på verdensranglisten efter en forrygende sæson, hvor hun bl.a. var med til at vinde guld med det tyske landshold og vandt tredobbelt individuelt sølv med Showtime FRH.

Den foreløbige deltagerliste til Saab Top 10 ser dermed således ud:

  • Isabell Werth
  • Helen Langenhanenberg
  • Patrik Kittel
  • Therese Nilshagen
  • Daniel Bachmann Andersen
  • Dorothee Schneider
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen