D'Avie i dobbelt Grand Prix-sejr

10-10-2022 10:50

Den i Dansk Varmblod kårede hingst D'Avie har sammen med DV-hesten Rockson domineret Grand Prix-klasserne i Ingolstadt i weekenden

Copyright Ridehesten.com
Rockson og Uwe Schwanz. Foto: Fotoagentur-dill.de
Nyheden fortsætter efter annoncen

10-årige D'Avie e. Don Juan de Hus/Londonderry, der kåret i Dansk Varmblod og har vundet UVM-guld som 6- og 7-års med Severo Jurado Lopez i sadlen, blev for to år siden solgt til Tyskland kort efter, at Andreas Helgstrand havde debuteret den  i Grand Prix til 70%.

 D'Avie blev solgt til tyske Lisa Müller, som er gift med fodboldsspilleren Thomas Müller og træner hos dressurikonet Isabell Werth. Det nye par har haft ganske få men succesfulde stævnestarter, og ved weekendens tyske landsstævne i Ingolstadt blev det til dobbeltsejr i Grand Prix-klasserne med en DV-hest lige i hælene.

Copyright Ridehesten.com
D'Avie og Andreas Helgstrand KUO
Nyheden fortsætter efter annoncen

I lørdagens Grand Prix red Lisa Müller og D'Avie sig til sejr med 73,067%, mens de i gårsdagens Grand Prix Special tog sejren med 73,464%. Begge dage var det den 11-årige DV-hest Rockson e. Blue Hors Rockefeller/ Sorento (opdr. Stutteri Tophøj v/ Anette Nilausen og Niels-Jørgen Johansen), der under tyske Uwe Schwanz tog sig sikkert af andenpladsen med 71,000% i Grand Prixen og med 72,810% i Specialen.

Også Rockson har startet UVM i Ermelo med Severo Jurado Lopez og har de senere år gået fra sejr til sejr med Uwe Schwanz først i lilletur og sidenhen i Grand Prix.

Stævnets start- og resultatlister

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner