Claus Hansens sidste dommergerning

12-08-2022 15:02

Dansk Varmblods Krafft Eliteskue var desværre sidste gang, at Claus Hansen fungerede som dommer i forbundet, og derfor fik han en tak for sin store indsats

Copyright Ridehesten.com
Claus Hansens kollegaer fra avlsledelsen sagde Clause en varm tak for nu. Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I maj dette år meddelte Claus Hansen, at det var hans ønske at træde ud af Dansk Varmblods avlsledelse, og det blev i fællesskab med forbundet besluttet, at han ville dømme til og med Eliteskuet, som så ville blive hans sidste dommergerning.

Han gennemgik i 2007 Dansk Varmblods dommeruddannelse og har siden 2008 været på dommerlisten. I 2011 trådte han ind i avlsledelsen, hvor han har været talsmand for dressurafdelingen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

På vegne af forbundet holdt formand for avlsledelsen, Inge Madsen, i går en takketale for Claus Hansen, da sidste bedømmelse ved eliteskuet var overstået. Han fik overrakt gave, blomster og en kollage til minde om sin indsats ved mange arrangementer i Dansk Varmblod.

Omgivet af sine dommerkollegaer Johnny Sørensen, Bjarne Nielsen og Johnny Hansen samt formand Jan Pedersen fik Claus Hansen flotte og bevægende ord fra Inge Madsen med på sin videre vej.

Det kan du læse mere om i den store eliteskue-omtale i næste nummer af magasinet Ridehesten.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner