Chopin bliver på danske hænder

04-11-2022 12:31

Annika Knudsen Lorentsen

UVM-hesten Kirkelodsgaards Ci Ci Chopin har haft stor succes under Sarah Wheler, der det seneste år har redet ham frem mod salg for ejeren. Der har været flere udenlandske interesserede, men den talentfulde hest bliver på danske hænder

Copyright Ridehesten.com
Sarah Wheler med Kirkelodgaards Ci Ci Chopin ved UVM 2022. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Kirkelodsgaards Ci Ci Chopin e. Ci Ci Senjor Ask/ Casir Ask (opdr. Charlotte Schiøler) har imponeret med flere sejrer og topresultater i klasserne for 6-års heste i år, og det hele toppede med UVM-deltagelse, hvor han med Sarah Wheler i sadlen blev placeret i B-finalen. 

Ci Ci Chopin har siden april 2021 været ejet af Karsten og Cecilie Kjærulff, og i første omgang stod Cecilie selv for uddannelsen af vallakken. I efteråret sidste år overtog Sarah Wheler tøjlerne med henblik på, at hun skulle videreuddanne ham frem mod et salg. Nu er han solgt til en ung dansk rytter, og det glæder tidligere ejer, Karsten Kjærulff sig over.

Copyright Ridehesten.com
Sarah Wheler med Kirkelodgaards Ci Ci Chopin ved championatsfinalen 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er stolte og glade for salget, selvom det har været en hård beslutning, da vi er blevet rigtig glade for ham. Vi har været i forhandling med kunder fra Mexico, USA og andre steder i verden, men det endte med at blive en ung dansk rytter der købte ham, og det er vi rigtig glade for, forklarer han og fortsætter: 

– Vi glæder os til at følge ham, og til at hun forhåbentligt vil vise ham frem rundt omkring i Europa, når hun har lært ham at kende.

Copyright Ridehesten.com
Sarah Wheler med Kirkelodgaards Ci Ci Chopin på Bækgaarden 2022. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Ci Ci Chopin har foruden sin deltagelse ved UVM gjort sig bemærket, da han i sommers vandt den internationale 6-års finale ved stævnet i Hjallerup, ligesom han blev placeret i den nationale 6-års finale ved Bækgaarden Horse Festival. Senest blev han nr. 5 i finalen for 6-års heste ved Pavo og Dansk Ride Forbunds championatsfinale på Blue Hors. 

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Kjærulff med Kirkelodsgaards Ci Ci Chopin i 2021. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald