Cecilie Tofte placeret i USA

04-09-2023 10:49

Charlotte Kusk Berwald

Ved The Hampton Classic Horse Show, der hvert år bliver afviklet i Bridgehamton i delstaten New York, blev danske Cecilie Tofte placeret i en 145 cm. klasse

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Tofte, her fotograferet ved et andet stævne. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Med en fejlfri runde i tiden 38,95 sekunder i omspringningen, blev det til en placering som nummer otte til Cecilie Tofte og Dorchester e. Carembar de Muze/ Toulon. I omspringningen var der 16 ekvipager, ud af 45 startende så konkurrencen var benhård. Der var i alt 12 placeringer og e samlet præmiesum på 78.000 USD hvilket svarer til lidt over en halv million danske kroner.

Sejren i klassen gik til Nayel Nassar og El Conde e. Loro Piana Filou de Muze/ Final Shot der red omspringningen i tiden 34,87 sekunder og blev 25.740 USD rigere. El Conde er ejet af Evergate Stables LLC, der ejes af Jennifer Gates, datter af Microsofts grundlægger Bill Gates. Samtidig er Nayel Nassar gift med Jennifer Gates og rider flere af hendes heste.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Samme stald ejer også klassens nummer tre Orphea HQ e. Emerald van't Ruytershof/ Epleaser  van't Heike, som blev redet af irske Philip McGuane. Denne ekvipage sluttede omspringningen i tiden 35,47 sekunder. Udover at eje gode heste, er Gates også selv en særdeles kompetent rytter og har flere gange repræsenteret USA ved store, internationale stævner.

Se resultatlisten her.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen