Catherine Haddad rider for Libanon

13-12-2023 06:14

Den amerikanske dressurrytter Catherine Haddad-Staller har som barn af en amerikansk kvinde og libanesisk mand altid haft dobbelt nationalitet. Nu vil hun repræsentere sit libanesiske ophav

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Haddad. Foto: Sara Hellner
Nyheden fortsætter efter annoncen

Amerikanske Catherine Haddad har i mange år været kendt af mange danske dressurinteresserede, fordi hun har haft international succes flere DV-heste; særligt Maximus e. May Sherif/Højvangens Lukasog og Cadillac  e. Solos Carex/ Ragtime. Sidenhen har hun været international succesfuld med andre heste – ikke mindst under sine 20 år i Tyskland.

Hun er gift med den amerikanske dyrlæge Greg Staller og har i flere år konkurreret under navnet Catherine Haddad-Staller. Hun er medstifter og -ejer af firmaet NorCordia sammen med den danske berider Ulrik Clemmensen med flere.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 59-årige rytter, der altid har startet for USA, har nu valgt at gøre brug af sin anden nationalitet og som den første nogensinde at repræsentere Libanon ved internationale dressurstævner.

Nu har jeg med stolthed repræsenteret min mors del af familien igennem 20 år i international dressursport. Nu vil jeg ride for Libanon til ære for min far, siger Haddad.

/Eurodressage.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner