Casall og Bengtsson ikke til EM 2015

28-02-2015 10:44

På en pressekonference i Scandinavium under Gothenburg Horse Show har den svenske landsholdsrytter Rolf-Göran Bengtsson og holdkaptajn Sylve Söderstrand meddelte, at Casall Ask ikke kommer til EM i Aachen i år

Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask toppede i 2014 verdensranglisten, men i 2015 bliver der færre stævner for den 16-årige hingst og ingen start ved EM i Aachen, Tyskland. Den besked gav Rolf-Göran Bengtsson på en pressekonference i Scandinavium under Gothenburg Horse Show sammen med den svenske kaptajn for landsholdet i springning Sylve Söderstrand.

- Det er den hest, jeg har haft længst tid i mit liv, konstaterer Rolf-Göran Bengtsson og fortsætter: - Han har åbnet denne sæson på strålende vis, men tiden er inde til at trappe ned. Han skal hun starte de stævner, hvor han kan få en hviledage før Grand Prix-springningen. Vi vil klemme det sidste ud af ham, for han skal afslutte sin karriere på en værdig måde.

Casall er også særdeles populær i avlen og har formået at konkurrere på topniveau sideløbende med sin avlsindsats.

- Vi har truffet denne beslutning sammen med vores sponsorer og Casall Asks ejere Holsteiner Verband, forklarar Rolf-Göran Bengtsson.

Ansvarlig for springningen i svensk ridesport, Sylve Söderstrand, udtalte:

- Rolf-Göran Bengtson er vigtig for det svenske hold. Rolf-Göran Bengtsson og Casall er meget vigtige for holdet, men alle gode sager får en afslutning. Min holdning er, at hele teamet omkring Rolf-Göran Bengtsson og Casall Ask har truffet den helt rigtige beslutning. Rolf-Göran har en række fine yngre heste, og der er flere måneder til, at EM løber af stablen den 19. august i springning.

/Svenska Ridsportförbundet, Strömsholm

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen