Camilla Ernst til Absolute Horses

11-04-2018 15:26

Camilla Tiefensee Schrøder

Springrytteren Camilla Fliedner Ernst er blevet ansat hos Absolute Horses. Hun fik tilbuddet netop som hun var på vej hjem fra et fem måneders ophold i Schweiz

Copyright Ridehesten.com
Camilla Ernst tager to af sine egne heste hjemmefra med til Absolute Horses. Classic (billedet) og Eminento. Foto: Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det sidste knap halve år har 23-årige Camilla Fliedner Ernst arbejdet som førsterytter hos privatstalden Horse Management i Schweiz, hvor hun har redet både ungheste og konkurrenceheste op til 2- og 3-stjernet niveau. Hun nåede dog knap nok at komme hjem til Danmark igen, før Christian Schou ringede og tilbød hende ansættelse hos Absolute Horses i Sommersted, hvilket hun ikke behøvede meget betænkningstid til at sige ja til.
- Det er det helt ideelle job for mig, siger Camilla Ernst.
- Det er et fantastisk godt sted og et godt team. Jeg får gode muligheder for at ride på en masse forskellige heste, både unge og ældre, og at få konkurreret på internationalt niveau, som jeg gerne vil. Jeg ser rigtig meget frem til at træne sammen med Christian, Andreas (Schou) og Bo (Kristoffersen, red.) og blive en del af deres team. Og jeg kan lære rigtig meget af deres management, hvordan de træner heste, holder heste i form og planlægger stævner, fortæller hun.

Allerede i sadlen
Selvom det kun er en uges tid siden, hun blev ringet op af Christian Schou, er Camilla allerede i fuld gang med jobbet, som hun officielt startede på i denne uge. Hun har redet fire heste i går og syv i dag. Når Absolute Horses holder distriktsstævne i weekenden er hun til start med flere heste, og derefter ser hun frem mod Valkenswaard til maj.
Absolute Horses har delt nyheden på deres hjemmeside i dag med følgende ord:
"Det glæder os at kunne meddele, at Camilla Ernst nu bliver en del af Absolute Horses! Camilla skal assistere os i træningen af ungheste samt konkurrere på de ældre sportsheste. Camilla er en erfaren rytter med mange imponerende resultater på CV'et, og vi glæder os til samarbejdet".

International rytter siden ponyrårene
Camilla Ernst har redet på landsholdet op gennem årene som både pony- junior- youngrider- og seniorrytter. Her har hun bl.a. redet EM fire gange som juniorrytter og tre gange som youngrider, hvor hun vandt to sølvmedaljer: en individuel i 2010 og for hold året efter. I 2013 vandt hun DM for youngriders, og i dag frekventerer hun 2- og 3-stjernede Grand Prix'er ved internationale stævner i hele Europa samt springchampionaterne i Danmark og UVM på Zangersheide.
Hun er opvokset i Slangerup, hvor hun siden hun blev færdig med gymnasiet har drevet forretning sammen med sin far, Kenneth Ernst, der træner springryttere på alle niveauer. Efter fem måneders arbejde i en privatstald i Schweiz er hun nu tilbage med fast base i Danmark.

Nyheden fortsætter efter annoncen




 

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner