C-springstævne i Middelfart

02-05-2009 23:31

Stine Gertsen

I denne weekend afholder Middelfart Ridecenter C-stævne i springning for både heste og ponyer. Ridehesten stod klar med kameræt på banen i dag, hvor flere hundrede ekvipager konkurrerede i klasser fra LB-MB. Klik dig ind her, og se dagens vindere! Husk, at der på mandag kan ses super gode og solrige billeder af alle de deltagende ekvipager, her på vores hjemmeside!

I denne weekend afholder Middelfart Ridecenter C-stævne i springning for både ponyer og heste. Arrangementet finder sted på klubbens nyanlagte bane, som skal bruges som opvarminingsbane til DM, som finder sted fra d. 17. – 19. Juli. Banen hvorpå det hele skal foregå, er netop ved at blive lavet. Stævnet’s føste dag, i dag, startede med ponyerne kl. 7 og sluttede med hestene kl. 20.30. Dagens første klasse, LB for kat. 2 og 3, blev vundet af en lille hurtig kat. 3, Pinochio med Julie Fløjstrup Pedersen. De red både hovedrunde og omspringning fejlfrit i tiden 18,77 sek. Samme klasse for kat. 1, havde også en hurtig pony som vinder. Elmelunds Dalton var faktisk 0,27 sekunder hurtigere end de to mindre kategorier. Dette var Mona Holm, som red Elmelunds Dalton over målstregen. Dagens første LA for kat. 2 og 3, havde 28 ekvipager til start, men det var Cecilie Sørensen og Wanda, som red hurtigst i omspringning. 17,99 sek. var deres tid. Vinderen af samme klasse, men for 1’ere, red også en flot 2. runde, men dog ikke helt så hurtigt. Emilie Kuang og Lucky red omspringningen på 20,39 sek. Dagens anden LA var en metode A, delt op i de 3 kategorier. Hurtigste 3’er var Black Magic, som med 0 fejl, spurtede banen igennem på 42,57 sek. Mona Holm og Søstholm Rapsody var lige 1,07 sek. hurtigere, men i klassen for 2’ere. Hermed sluttede de som vindere, i tiden 41,07 sek. I MB’en for kat. 3, startede ponyen, Heartbreaker, med, at smide sin rytter, Emil Hallundbæk af. Dette var heldigvis inden, at han havde passeret startlinien, og han kunne derfor sætte sig op og ride videre. Og det må man da også sige, at han gjorde. Han nøjedes ikke bare med at ride fejlfrit, han red også hurtigst og vandt dermed. Mona Holm inkasserede sin tredje rossette i MB-klassen for kat. 2, denne gang igen på ponyen Søstholm Rapsody. Ekvipagen var lidt over 1 sekund hurtigere en klassens to’er, Martin Mose Knudsen og Speedy Gonzarly. Dagens sidste ponyklasse, MB for kat 1, havde kun to fejlfrie i omspringning. Dog var der ingen tvivl om hvem, der var hurtigst. Josephine Hartmann og Fairytale red nemlig over 13 sekunder hurtigere end Emilie Kuang og Lucky. Vinder-ekvipagen sluttede med tiden 34,36 sek. Dagens eneste heste-klasse, som ikke var en U-klasse, var en LA. Her blev vinderen Janni Ridder på Sally. Det var med tiden: 25,54 sek., at de vandt klassen, over de andre 48 ekvipager, som stillede op. Middelfart Ridecenter afholder allerede stævne igen om 14 dage. Denne gang B-stævne i dressur for både pony og hest med Ecco Cup. Se de super gode og solrige billeder fra på mandag, her på siden!