Byd velkommen til Ariat "Lumina"

16-10-2022 14:05

Trine Askjær-Jørgensen

Rideudstyrsmærket Ariat er netop nu på banen med en helt ny, lækker kollektion til efterårs- og vintersæsonen, kaldet Lumina. Her er både reflekterende detaljer, der sikrer din synlighed i mørket, samt lækre, lune kvaliteter, som holder på varmen

Byd velkommen til "Lumina": En helt ny kollektion af ridetøj med reflekterende detaljer.

Det førende rideudstyrsmærke Ariat har netop introduceret sin helt nye Lumina-kollektion, der er tilgængelig fra September 2022.

Kollektionen består af helt nye designs og innovative tilføjelser til de højt elskede beklædningsdele. Kollektionen byder blandt andet på reflekterende detaljer, der lyser op, når de rammes af lys i mørket – ideelt for dem, der er først i stalden og sidst til at tage af sted, nu hvor dagene bliver kortere.

Lækker Lumina-jakke
Ariats EcoDRY Lumina-jakke, der er et helt nyt design til sæsonen, er både praktisk, stilfuld og introducerer forskellige egenskaber, der giver både beskyttelse og kropskontrol for rytteren. Det reflekterende yderstof fås i to farver, ”Mulberry” og ”Ebony”, som gør det til en iøjnefaldende beklædningsdel i både lys og mørke. Udover et lækkert design er Lumina-jakken også vind- og vandafvisende og er dermed ideel til efterårets vejrforhold.

Jakken har Primaloft-isolering, der i vid udstrækning anses for at være den bedst ydende på markedet, og tilbyder enestående varme og blødhed, mens den består af 60% genbrugsmaterialer, der holder rytteren beskyttet mod alle elementer.

Disse funktioner suppleres af lommer med lynlås til at holde hænderne varme og en to-vejs lynlås, som giver bevægelsesfrihed i sadlen, især når man har flere lag på.

Varm Lumina-hoodie
Lumina-hoodie har reflekterende paneler overalt samt aftagelig hætte, og den matcher med farverne på jakken, så det hele passer perfekt sammen.

Den reflekterende fleecetrøje har også en helvejs lynlås, der giver rytteren komfort, bekvemmelighed og varme. Placeringen af tommelfingerhullerne er praktiske og hjælper dig med at holde varmen, samtidig med at stilen er i top. AriatTEK-teknologi skaber super luftgennemstrømning, som hjælper med at regulere kropstemperaturen.

Ved at leve op til Bluesign-standarden udgør denne beklædningsdel ingen sundhedsskade og bevarer resurserne i videst muligt omfang. Skabt som et svar på den stigende efterspørgsel på tekstilprodukter er standarden bygget op omkring fem principper: resurseproduktivitet, forbrugersikkerhed, luftudledning, vandudledning samt arbejdsmiljø og -sikkerhed.

Copyright Ridehesten.com
Lumina full-zip hoodie, 950 kr. Foto: Ariat

Lumina Lowell Baselayer
En anden, ny tilføjelse af Lumina Lowell Baselayer-trøjen, det nyeste medlem af Lowell-familien. Det friske design fra Ariat har en stående krave, to farvekombinationer samt ergonomiske tommelfingerhuller – alle populære detaljer i det eksisterende design – mens det genbrugte, børstede jersey-stof med stræk har et moderne, reflekterende print. Moisture Movement-teknologi flytter fugt ud på ydersiden af stoffet og sikrer dermed, at du holdes tør og tilpas i alt slags vejr.

Ridebukser med full-grip
Ariats Tri Factor Lumina fuldsæde-ridebukser er også blevet opdateret til denne sæson og har reflekterende detaljer i kontrast til Ebony-farven. Kompressionsmaterialer er kombineret med et mellemvægts strækbart stof, som gør, at man kan bevæge sig med lethed samtidigt med, at det giver en flatterende silhuet. Denne opdaterede beklædningsdel bruger også ClimateTEK-køleteknologi til at forhindre overophedning, og ”Calf Fit”-systemet giver en unik strækbar konstruktion, som støtter lægmusklerne ved at fjerne tryk og friktion. Tri Factor-ridebukserne har også silikonegrip, som gennem den strukturerede overflade sikrer greb og stabilitet i sadlen.

Copyright Ridehesten.com
Tri Factor Lumina Full Seat Breeches, 1250 kr. Foto: Ariat

Praktiske tights
Til mørkere og vådere dage har EOS Lumina fuldsæde-tightsene Moisture Movement-teknologi, som holder rytteren tør fra morgen til aften, samt fuldt reflekterende paneler, der hjælper med at øge synligheden, når lyset er knapt. De 72% genbrugt polyester og 28% spandex kombineret med kompressionsstoffet er en opskrift på ren komfort. Tightsene har også praktiske detaljer såsom lommer på både lår samt foran og bagpå i taljen, designet til smartphones, dine allermest nødvendige småting og selvfølgelig også et par godbidder til hesten.

Copyright Ridehesten.com
Lumina EOS Full Seat Tights, 800 kr. Foto: Ariat

En let og lækker trøje
Sidst men ikke mindst er den langærmede Lumina-t-shirt, som på solrige dage byder på fremragende UV-beskyttelse takket være dets UPF50-fremstilling. Kombineret med ClimateTEK-funktionen har man i denne trøje hurtig køleteknologi, som reagerer på kroppens skiftende temperatur, og FreshTEK-teknologi hindrer væksten af bakterier og holder lugt væk. Ligesom resten af kollektionen fås denne trøje i farverne Ebony og Mulberry, og det reflekterende materiale gør, at du kan kombinere beklædningsdelene på kryds og tværs for maksimal alsidighed.

Kollektionen er tilgængelig fra september 2022 på Ariats hjemmeside, og priserne er som følger:

  • Lumina-jakke, 1.150 kr.
  • Lumina helvejs hoodie, 950 kr.
  • Lumina Lowell Baselayer, 550 kr.
  • Tri Factor Lumina Full Seat Breeches, 1250 kr.
  • Lumina EOS Full Seat Tights, 800 kr.
  • Lumina langærmet t-shirt, 400 kr.

For mere information kontakt:

E-mail: ariat@littleredpr.co.uk / telefon: 07506 756 914

Fakta
Om Ariat

Ariat International blev grundlagt i 1993 af to tidligere Stanford MBH-klassekammerater, Beth Cross og Pam Parker, med det visionære mål om at integrere teknologi fra sportssko i ridestøvler. Fokuset på at tilføre innovativ teknologi til fodtøj og beklædning har gjort Ariat til verdens førende ridesportsmærke, som stolt bæres af de bedste ryttere såvel som millioner af mennesker, der bor på landet eller rider udendørs. I 2018 blev Ariats medstifter og administrerende direktør, Beth Cross, kåret til EY Entrepreneur of the Year i forbrugerkategorien for det nordlige Californien. Prisen hylder holdets succes med at skalere en blomstrende virksomhed i verdensklasse og samtidig skabe en fantastisk virksomhedskultur.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner